Marije Domenie

Marije Domenie is directeur van de nessevliet in Oud Verlaat; een gezellige, kleine dorpsschool midden tussen de weilanden en de Rottemeren.

“Van onderwijsassistent tot schoolleider. Al achttien jaar ben ik werkzaam in het onderwijs en heb in mijn carrière les mogen geven aan vele klassen en leeftijden. Elke groep heeft iets moois. Het onderwijs heeft iets magisch, het is leuk om kinderen nieuwe dingen te leren en om een omgeving te creëren waar ze met plezier naartoe gaan. Dit jaar heb ik een nieuwe rol binnen het onderwijs en ben ik schoolleider geworden. Het is mijn ambitie om een fijne omgeving te creëren voor alle leerlingen en mijn collega’s. Dat mag ik doen op De Nessevliet, de school met absoluut de mooiste ligging in de omgeving. Ons team heeft echt oog voor de kinderen en we geven elkaar de ruimte om onszelf te zijn. Dat vind ik heel belangrijk en dat herken ik ook bij onze stichting, De Vier Windstreken. Mijn enthousiasme wordt gezien als kracht en ik krijg de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Ik doe er echt toe en mag een bijdrage leveren aan goed onderwijs. De Vier Windstreken is een lerende organisatie en kennisontwikkeling staat centraal. Het is voor mij echt dé plek om te werken en te leren en ik kan het iedereen aanraden. De Nessevliet daagt ook mij uit te worden wie ik ben!”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.