Anne van Hoorn

Anne van Hoorn ging zelf als kind met veel plezier naar De Wegwijzer. Haar lievelingsjuf is nu haar fijne collega. Hun kleine team gaat ervoor, is enthousiast en wil alles eruit halen wat erin zit.

“Als kind speelde ik al vaak ‘schooltje’. Je kunt zeggen dat het er altijd al heeft ingezeten. Zelf ging ik ook met plezier naar De Wegwijzer en hoe uniek is het dat ik nu, al vijf jaar, les mag geven op mijn eigen vertrouwde basisschool. De Wegwijzer is een fijne dorpsschool waar iedereen elkaar kent. We zijn sociaal naar elkaar toe en helpen elkaar als het nodig is. Ons kleine team gaat ervoor, we zijn enthousiast en we willen alles eruit halen wat erin zit. Sommige collega’s zijn al jaren verbonden aan onze school, mijn eigen lievelingsjuf van vroeger is nu mijn fijne collega. Contact met kinderen is uniek, kinderen zijn echt. Dat spreekt me zo aan. Ik geef les in de bovenbouw en ik kan echt genieten van de gesprekken die ik met de leerlingen kan hebben. Ik mag ze het laatste zetje geven, voordat ze de stap zetten naar de middelbare school. Dat is zo mooi!”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.