Anneke van Voorden

Anneke werkt al 44 jaar met veel plezier voor de klas. Les geven voelt voor haar niet als werken. Ze voelt zich thuis op De Wegwijzer, in een warme groep collega's die goed contact heeft met ouders en leerlingen.

“Ik volgde eigenlijk het voorbeeld van mijn grote zus. Zij werd kleuterleidster, dus ik ook. En nu 44 jaar later sta ik nog steeds met zo veel plezier en passie voor de klas. Kinderen hebben echt mijn hart gestolen en specifiek de kleuters. Als ik les mag geven voelt het voor mij niet eens als werken, zo gelukkig word ik ervan. De Wegwijzer is een hele fijne school, ik voel me er echt thuis. We zijn een warme groep collega’s en hebben goed contact met de ouders en leerlingen. Werken bij De Vier Windstreken brengt mij inspiratie, bijvoorbeeld als we allemaal bij elkaar komen tijdens een studiedag. Iedereen die passie heeft voor kinderen nodig ik van harte uit om het onderwijs te ontdekken.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.