Annemarie Dekema - de Rek

Annemarie Dekema - de Rek is leerkracht op de Prinses Beatrixschool in Bodegraven. Ze werkt daar al negen jaar met veel plezier.

“Het werken met diverse mensen, nieuwe dingen bedenken (zoals bijvoorbeeld: lessen ontwerpen, thema’s uitwerken) en de verandering zien bij kinderen. Het onderwijs heeft mij veel te bieden. Achttien jaar geleden ben ik begonnen in het onderwijs bij De Vier Windstreken en werk nu al negen jaar op de Prinses Beatrixschool. Ik werk in een ontzettend enthousiast team, mag werken met leergierige kinderen en krijg de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Recentelijk heb ik bijvoorbeeld de opleiding ‘taalcoördinator’ afgerond. Binnen onze school hebben we een andere keuze gemaakt en afscheid genomen van de taalmethode. Samen met mijn collega’s geef ik vorm aan het taalonderwijs binnen onze school. Juist die vrijheid zorgt ervoor dat ik mijn creativiteit kan gebruiken om iets nieuws te ontwikkelen.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.