Anouk van Osnabrugge

Anouk van Osnabrugge is al 22 jaar werkzaam op de Westerschool. Direct na de pabo begon ze hier en tot op de dag van vandaag voelt ze zich volledig op haar plek.

"Ik werk met veel plezier op de Westerschool. De wijk waarin onze school staat, is een smeltkroes van verschillende mensen en culturen, wat zich ook binnen onze school weerspiegelt. Hierdoor is geen dag hetzelfde en het werk nooit saai. Bovendien vormen we een hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Op aanraden van anderen besloot ik de pabo te volgen, hoewel ik aanvankelijk niet direct voelde dat ik voor de klas wilde staan. Dat veranderde tijdens mijn eerste stageperiodes. De interactie met kinderen is zo verrijkend; ze zijn ontwapenend en oprecht. Dat motiveerde me enorm. Hoewel ik lange tijd voor de klas heb gestaan, koos ik er zeven jaar geleden voor om IB-er te worden. Mijn doel is om elk kind precies te bieden wat het nodig heeft. Wie komt werken op onze school komt terecht in een rijke school, met een mooie geschiedenis. Mijn oma is hier ooit begonnen als een van de eerste leerlingen. Later heeft mijn vader hier ook nog op school gezeten en nu mag ik hier zelf al 22 jaar werken." Bent u geïnteresseerd in een functie bij de Westerschool of een van de andere scholen van De Vier Windstreken? Solliciteer dan nu op www.werkenbijdevierwindstreken.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.