Britt Vreeswijk

Eén van onze medewerkers is Britt Vreeswijk. Britt is als startende leerkracht werkzaam op Kindcentrum Goejanverwelle in Gouda. Britt heeft het heel goed naar haar zin op de school en andersom is de school heel blij met Britt. Zeker ook vanwege haar expertise op het gebied van Faqta. Britt:

"In het toekomstgerichte onderwijs wordt veel aandacht besteed aan het onderzoekend en ontdekkend leren. Faqta is een methode voor de zaakvakken die voldoet aan deze idealen. De afgelopen twee jaar heb ik mij mogen verdiepen in deze methode en heb ik een onderzoek naar de leerresultaten op de kinderen mogen doen. Mijn kennis heb ik gedeeld met mijn collega’s en zelfs Faqta heeft mijn onderzoek gebruikt voor op de website. De komende jaren hoop ik mijn kennis nog verder te verbreden en te delen met het team. Ook blijf ik zelf innoveren in mijn lessen in de klas. Zo volg ik regelmatig Webinars van Faqta."

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.