Carola Koppenaal

Carola Koppenaal is leerkracht op de PCB Meester Lalleman in Moordrecht. Naast leerkracht is ze ook schoolopleider en ICT-coördinator.

“Geluk in mijn werk zit in hele kleine dingen. Als kinderen de les begrijpen, als een leerling iets grappigs zegt of als we samen plezier maken. Als kind wist ik al dat ik juf wilde worden en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Ik vind het heel bijzonder dat je iets kunt betekenen in het leven van jonge kinderen. Naast leerkracht ben ik ook schoolopleider en ict-coördinator. Daardoor kom ik ook in contact met collega’s van andere scholen binnen De Vier Windstreken. Het is heel leuk en leerzaam om contact te hebben met deze collega’s. We leren van elkaar. Daarnaast is De Vier Winstreken ook een fijne werkgever, omdat ikzelf ook de kans krijg om te leren en te groeien. Op dit moment volg ik bijvoorbeeld de master ‘Leren en Innoveren’. Zo blijf je ook zelf in ontwikkeling.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.