Claudia de Mik

Claudia de Mik werkt nu al 4 jaar op de Prinses Beatrixschool in Bodegraven en geeft les in de bovenbouw. Voor haar is werken in het onderwijs de leukste baan.

“Ik sta nu al 4 jaar voor de klas en geef met veel plezier les aan de bovenbouw, waar kinderen al zelfstandig zijn en we samen kunnen werken aan concrete doelen. De gesprekken die ik met hen voer zijn niet alleen leerzaam, maar ook echt leuk. Waarom het onderwijs? De traktaties. Dat is natuurlijk een grapje. Eerlijk gezegd wist ik na de havo niet precies welke richting ik op wilde, het onderwijs sprak me wel aan. Tijdens mijn stageperiodes ontdekte ik de waarde van het werken met kinderen. In het onderwijs kun je ontzettend creatief zijn; binnen jouw klas bepaal je de regels en draag je bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. Voor mij is werken in het onderwijs de leukste baan, vooral als ik het enthousiasme zie bij mijn leerlingen. Op de Prinses Beatrixschool worden we aangemoedigd om te experimenteren in de klas. Die vrijheid is voor mij essentieel. We werken niet strikt volgens een methode, maar krijgen de ruimte om onze lessen zelf te ontwerpen, zolang we de doelen maar behalen. In het hechte team waarin ik werk, zoeken we elkaar op om te sparren en van elkaar te leren. De Vier Windstreken biedt de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Als jij op zoek bent naar een plek waar je creatief kunt zijn en waar groei wordt aangemoedigd, nodig ik je uit om ons te komen versterken. Ontdek de mogelijkheden en solliciteer via www.werkenbijdevierwindstreken.nl. Samen maken we het verschil!”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.