Dennis van Duin

In 2015 heeft Dennis van Duin zijn eindstage volbracht bij de Morgenster in Haastrecht. Nu is hij schooldirecteur van dezelfde school.

Dennis van Duin

“Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik ken veel mensen en ben helemaal op mijn plek. Ik heb alle ruimte gekregen om te groeien en heb ik de mogelijkheid gekregen om andere aspecten van het onderwijs te leren kennen. Bijvoorbeeld de rol van IB-er. Ik ben altijd verbonden gebleven aan de school en heb de kans gekregen om diverse opleidingen te volgen. Op een bepaald moment heb ik aangegeven te willen groeien naar de rol van schoolleider en ben ik gestart met de opleiding. Na het vertrek van de vorige directeur, ben ik eerst gaan informeren bij mijn collega’s. Hoe zouden ze het vinden als ik zou solliciteren? Gelukkig waren ook zij enthousiast en mag ik mezelf nu schooldirecteur noemen van de Morgenster. De sfeer binnen De Vier Windstreken is heel fijn. Ik heb bij de start de hulp en support van mijn ‘collega-directeuren’ als heel prettig ervaren. We zijn er voor elkaar als het nodig is. Geef goed aan wat je wilt, dan is er bij De Vier Windstreken veel mogelijk.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.