Elsbeth Harthoorn

Elsbeth Harthoorn staat al 20 jaar met plezier en passie voor de klas, en doet dat al een hele lange tijd op de Prins Willem Alexanderschool in Waarder; een warme en fijne dorpsschool.

“Als kind was ik al de entertainer voor mijn kleine neefjes en nichtjes. Toch wist ik als tiener nog niet wat ik wilde gaan doen. Mijn moeder, zelf juf, zag het wel zitten en gaf de tip om het onderwijs te ontdekken en met succes! Ik sta al 20 jaar met plezier en passie voor de klas. Ik geniet echt van mijn werk. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in de lessen en kan kinderen echt in hun kracht zien. Zo mooi. En dat mag ik al een heel lange tijd doen op de Prins Willem-Alexanderschool. Een warme en fijne dorpsschool, de enige school in Waarder. Ons team kent echt elk kind, we maken een fundamenteel onderdeel uit van het dorp en hebben oog voor elkaar. Onze christelijke identiteit is daarbij de belangrijkste basis. Binnen De Vier Windstreken krijg je kansen om jezelf te ontwikkelen. Goede begeleiding en ondersteuning om te ontdekken waar jouw talenten liggen.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.