Fiona Groenenberg

Fiona Groenenberg is vijf jaar geleden begonnen als 'secretaresse voorzitter College van Bestuur' bij De Vier Windstreken, en ze heeft haar plek helemaal gevonden op het bestuursbureau.

"Ik heb hiervoor voornamelijk ervaring opgedaan binnen commerciële organisaties. Ik wist niet hoe dynamisch en afwisselend het werken in het onderwijs is. Het bestuurskantoor van D4W is een fijne werkomgeving; er heerst een open, no-nonsense cultuur. Ik heb hele gezellige collega's, er wordt hard gewerkt en ook veel gelachen. Ik werk heel prettig samen met Diana, voorzitter College van Bestuur. Ik vind het fijn om onderdeel te zijn van het beleidsteam. Bij De Vier Windstreken hebben we oog voor elkaar! We doen het ook ergens voor; als organisatie werken we aan kwalitatief goed onderwijs voor de kinderen en wij mogen onze scholen, directeuren en leerkrachten daarbij ondersteunen. Dit voelt voor mij als heel dankbaar werk om te mogen doen. Bij De Vier Windstreken is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je mag meepraten en meewerken aan onderwerpen die je interesseren. Dit jaar heb ik bijvoorbeeld de inspiratiedag mede mogen organiseren. Het is fijn om mee te werken aan een mooie, gezonde en professionele organisatie. In mijn werk heb ik veel contact met mensen, en dat past bij mij; ik ben vaak de eerste persoon die mensen spreken als ze contact opnemen met De Vier Windstreken."

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.