Francesca van Rossum

Sinds dit schooljaar staat Francesca voor de klas als leerkracht voor groep 2 op de Prins Willem Alexanderschool (PWA) in Waarder.

“Werken bij PWA is ontzettend leuk en gemoedelijk, met fijne collega's die mij als nieuwkomer goed ondersteunen. PWA valt onder De Vier Windstreken en de christelijke identiteit van het schoolbestuur sluit perfect aan bij mijn persoonlijke overtuigingen en de kerk waar ik naartoe ga. Het voorlezen van bijbelverhalen in de klas is vertrouwd en waardevol. Een goede sfeer in de klas en het zien van plezier bij de kinderen geven mij energie. Dat is het mooie van het onderwijs: je geeft kinderen een belangrijk stuk mee voor het leven. Binnen het onderwijs krijg je goede begeleiding en de ruimte om te groeien. Voor mijn start aan de pabo wilde ik eigenlijk dierenarts worden. Maar stap voor stap ontdekte ik dat het onderwijs beter bij mij paste. Nu kan ik kinderen leren over dieren. Dat is toch geweldig!”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.