Hannah Teekens

Hannah Teekens staat dit jaar voor het eerst zelfstandig voor de klas in groep 3 op de PCB Meester Lalleman in Moordrecht.

“Dit is het eerste jaar, na afronding van mijn opleiding, dat ik voor de klas sta. Meester Lalleman is voor mij zeker geen onbekende school. Ik heb hier ook diverse stageperioden doorgebracht. Ik mag lesgeven aan groep 3, een geweldig jaar waar de kinderen na een paar maanden al een aardig stuk tekst kunnen lezen. Juist in deze groep maken de kinderen grote sprongen. Voor mij is de dag geslaagd wanneer we zijn gegroeid op onze eigen manier, hier trots op kunnen zijn en ook nog plezier hebben gemaakt! Ik maak mijn lessen extra aantrekkelijk door te werken met bewegend leren of andere lesvormen. Ik krijg de vrijheid om dat te doen. Het is voor mij belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan, ook als de lesstof even moeilijk is. Als startende leerkracht ervaar ik steun van mijn collega’s, ik kan altijd alle vragen stellen. Dat is wel heel prettig.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.