Irene Gouwens

Irene Gouwens besloot in 2018 haar carrière in marketing en communicatie achter zich te laten en te starten als zij-instromer in het basisonderwijs. Inmiddels werkt ze alweer enkele jaren met veel plezier als leerkracht op de Westerschool in Gouda.

“In 2018 besloot ik mijn carrière in marketing en communicatie achter me te laten en me als zij-instromer te storten op het onderwijs.” In mijn laatste marketingfunctie was ik werkzaam bij "Kinderpostzegels". In deze functie heb ik veel leerkrachten gesproken en veel scholen bezocht. Hier is mijn interesse in het onderwijs begonnen. Na het starten van mijn opleiding voelde ik me al snel thuis in de wereld van het lesgeven. Mijn werk is heel leuk. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen. Je hoort vaak: “Als leerkracht heb je werkelijk impact”, maar dat ervaar ik ook echt bijna dagelijks. Het is geweldig om te zien hoe trots kinderen zijn als ze nieuwe dingen leren, iets opeens begrijpen. De Westerschool is een fijne en veilige werkomgeving. In ons team heerst een sfeer van plezier en openheid. We ondersteunen elkaar en wisselen ervaringen uit. Het is een omgeving waar je je kwetsbaar op kunt stellen, om advies kan vragen. De Vier Windstreken geeft je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben blij met de mogelijkheden die ik krijg om me in het onderwijs te blijven verdiepen. Overweeg je om ook te switchen naar het onderwijs? Kom gerust een dagje meekijken. Zoek je een baan waar plezier, groei en samen centraal staan, dan nodig ik je uit om te solliciteren via www.werkenbijdevierwindstreken.nl.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.