Kaj Lunstroo

Kaj Lunstroo is leerkracht op De Eendragt in Zevenhuizen. Hij vindt het belangrijk dat kinderen met een goed gevoel naar huis gaan, dat ze echt ervaren dat ze iets nieuws hebben geleerd.

“Mijn moeder is zelf ook leerkracht en zij heeft mij geïnspireerd om voor het onderwijs te kiezen. Na de middelbare school wist ik nog niet zo goed wat ik wilde gaan doen, zij gaf mij de tip om eens een dagje mee te lopen met een collega van haar. Het dagje meelopen met een meester leverde mij positieve herinneringen op aan de meesters die ik zelf heb gehad. Ik moest onder andere terugdenken aan een meester met een gitaar die liedjes speelt. Zelf heb ik hele positieve herinneringen aan mijn jaren met een mannelijke leerkracht voor de klas. Het aantal mannelijke leerkrachten in het basisonderwijs is flink afgenomen. Dit is van invloed geweest op mijn keuze en nu sta ik zelf al bijna drie jaar voor de klas. Ik vind het belangrijk dat kinderen met een goed gevoel naar huis gaan, dat ze echt ervaren dat ze iets nieuws hebben geleerd. Het werken bij De Eendragt (en De Vier Windstreken) voelt voor mij erg goed. Er hangt een fijne sfeer, ik heb leuke collega’s en ik ga met een glimlach naar mijn werk.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.