Karin ter Horst

Karin ter Horst is al 23 jaar verbonden aan D4W. Begonnen als leerkracht, en via IB-er en directeur nu bestuurssecretaris ad interim en privacy officer.

"Al 23 jaar ben ik verbonden aan De Vier Windstreken. Mijn carrière begon als leerkracht, maar na drie jaar nam ik de rol van IB-er op me. Mijn liefde voor het onderwijs bracht me voor alle groepen. Na een decennium maakte ik de overstap naar het directeurschap en koos later bewust voor de rol van interim directeur. Verandering past goed bij mij. Het afgelopen jaar heb ik een nieuwe uitdaging aangenomen als bestuurssecretaris, waarbij ik ontdekte dat het nadenken over strategie en het schrijven van stukken mij enorm boeit. Daarnaast ben ik ook privacy officer, ik ben verantwoordelijk voor de uitvoering van de AVG binnen De Vier Windstreken. Ik vind het belangrijk om mensen bewust te maken van het belang van privacy en ervoor te zorgen dat we de privacy van onze leerlingen, medewerkers en ouders goed geregeld hebben. Bij De Vier Windstreken krijgen medewerkers volop ontwikkelingskansen. Ik heb zelf de mogelijkheid gekregen om me voortdurend te ontwikkelen. Mijn enthousiasme voor de organisatie is in de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Ik deel trots dat De Vier Windstreken een plek is waar gewerkt wordt met een sterk gevoel van saamhorigheid. Ik mag werken in een fantastisch team waar we oog hebben voor elkaar. Wil jij ook deel uitmaken van deze inspirerende omgeving? Solliciteer dan direct op www.werkenbijdevierwindstreken.nl."

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.