Karina van Vliet

Karina van Vliet werkt al 25 jaar in het onderwijs, waarvan al 22 jaar op Kindcentrum Goejanverwelle. Ze heeft de overstap gemaakt van leerkracht naar IB-er.

“In klas 4 had ik een ontzettend fijne schoolmeester. Dankzij zijn lessen werd ik geïnspireerd, ik wilde later ook voor de klas. Nu werk ik al 25 jaar in het onderwijs en ben ik al ruim 22 jaar verbonden aan Kindcentrum Goejanverwelle. Ik voel me helemaal thuis. Op onze school kun je echt jezelf zijn, ik mag werken in een warm team en ga elke dag met plezier aan de slag. Het is mooi dat je er kunt zijn voor de kinderen in mooie tijden, maar juist ook als ze extra zorg of aandacht nodig hebben. Je werkt vanuit vertrouwen en verbinding. Als je nieuw bij onze school binnen stapt dan zal je dat ook zo ervaren. Je bent meer dan welkom en het team neemt je graag mee, we zijn er om elkaar te helpen en om samen te groeien. De Vier Windstreken is een goede werkgever. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen of om nieuwe dingen te doen. Zelf heb ik de overstap gemaakt van leerkracht naar IB-er. Een nieuwe rol, binnen het onderwijs, die heel goed bij mij past.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.