Maaike ten Hooven

Maaike ten Hooven dacht als tiener nooit het onderwijs in te gaan, maar na een stageperiode als tip van haar moeder was ze om. Ze is helemaal op haar plek!

"Ik dacht als tiener nooit het onderwijs in te gaan, totdat mijn moeder me toch de tip gaf om een stageperiode binnen het onderwijs te volgen. Ze had gelijk; na een stageperiode was ik om. Ik vind het geweldig om kinderen dingen te leren en om echt naar het kind te kijken wat er nodig is om een volgende stap te maken. Nu sta ik 15 jaar voor de klas en voor het grootste gedeelte bij de Plaswijckschool. Op onze school werken we in een hecht team, zijn we gedreven, enthousiaste doorpakkers en zetten we elke individuele leerling echt centraal. We kijken goed naar de talenten van het kind, hebben aandacht voor zowel de cognitieve als de emotionele ontwikkeling en zoeken samen met de leerling naar de beste wijze om tot leren te komen. Op de Plaswijckschool doen we het echt anders en deze manier van werken past heel erg goed bij mij. Kom je bij ons solliciteren? Loop gerust een dagje met ons mee. We vinden het belangrijk dat jij een teamplayer bent die van aanpakken houdt. Binnen De Vier Windstreken kun je samen werken met andere scholen. Ben je nieuwsgierig hoe een andere school een specifieke situatie heeft opgepakt? Dan is het contact snel gelegd. Ik ben helemaal op mijn plek.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.