Marilien Geuze

Marilien startte ooit op de Neesevliet met een tijdelijke invalklus, maar werkt hier inmiddels al 10 jaar. Als leerkracht, maar ook als IB-er, schoolopleider en ICT-er.

“Mijn carrière in het onderwijs begon in 2006 en na verschillende scholen ben ik in 2014 op de Nessevliet terechtgekomen. Wat begon als een tijdelijke invalklus is uitgegroeid tot een langdurige en betekenisvolle verbinding. De Nessevliet is voor mij meer dan een school; het is een fijne, kleinschalige gemeenschap waar saamhorigheid centraal staat. Hier doen we het echt samen. We kennen elk kind persoonlijk en zij kennen ons, wat zorgt voor een band vol van vertrouwen. Naast mijn rol als leerkracht ben ik ook IB-;er, schoolopleider en ICT-er op school. Wat het werken bij De Vier Windstreken zo mooi maakt, is dat je de mogelijkheid krijgt om te leren en dat je ervaringen kunt uitwisselen met collega’s van andere scholen. Het is een organisatie die met je meedenkt en mogelijkheden biedt voor verdere groei. Fantastisch om met mensen te werken en een bijdrage te kunnen leveren aan de vorming van kinderen. Wanneer je ziet dat ze sterker in hun schoenen staan en klaar zijn voor de toekomst, is dat het mooiste bewijs van waardevol werk. Ontdek zelf de mogelijkheden en solliciteer via www.werkenbijdevierwindstreken.nl.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.