Marjon Vermeulen

Marjon Vermeulen werkt als leerkracht op de Wilhelminaschool in Gouda. Samen met de kinderen bouwt zij ieder jaar weer aan een fijne, veilige groep, waar iedereen zich gezien voelt.

“Het mooiste van mijn vak vind ik dat ik mag bouwen aan een fijne, veilige groep, waar iedereen zich gezien voelt. Dat is elk jaar weer een mooie uitdaging! Samen met de kinderen nadenken wat voor groep we willen zijn. Ik geniet ervan om teambuildingsopdrachten te doen met de klas. We gaan naar buiten, we maken plezier met elkaar om elkaar te leren kennen en begrijpen. We oefenen hoe we op een fijne en goede manier met elkaar om kunnen gaan. Dat zijn voor mij echt gouden momenten. De christelijke identiteit van De Vier Windstreken past bij mij. Ik word enthousiast om de kinderen over Jezus’ liefde voor mensen te vertellen. Ik probeer de Bijbelverhalen dichtbij kinderen te brengen, zodat ze gaan leven. Een manier daarvoor is om de kinderen mee te laten spelen in het verhaal, zodat ze het onthouden. Ze smullen ervan. ‘Juf, doet u het verteljasje weer aan?’ Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich echt gezien voelt, ontdekt waar de talenten liggen en daarvan gaat stralen.”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.