Natascha de Lange

Natascha de Lange is begonnen als leerkracht op de Plaswijckschool. Binnen haar loopbaan bij D4W heeft ze de overstap gemaakt naar IB-er, en vervolgens ook naar het speciaal onderwijs op Park en Dijk.

“Ik heb 10 jaar ervaring in het onderwijs en ik begon mijn reis op de Plaswijckschool, een andere school binnen De Vier Windstreken. Daar ontdekte ik mijn passie voor kinderen die iets extra's nodig hebben en het bracht me naar het speciaal basisonderwijs op Park en Dijk. Mijn liefde voor het onderwijs is er altijd geweest. Ik ben op de Plaswijckschool begonnen als leerkracht voor de groep en daarna als intern begeleider. Hierna de overstap gemaakt naar SBO Park en Dijk. Daar ook begonnen als leerkracht en nu intern begeleider. Bij ons op school streven we naar een veilige en fijne sfeer, waarin kinderen zich echt gelukkig voelen en daardoor ook tot ontwikkeling kunnen komen.  Onze leerlingen zijn ongelofelijk leergierig. We stimuleren hen om verschillende werkplekken te ontdekken, van een restaurant tot een technieklokaal. Ik vind het essentieel om de juiste zorg te regelen voor elk individueel kind. Wij maken deel uit van De Vier Windstreken en dat betekent veel. Ik ontmoet collega’s van andere scholen en samen leren we. En er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Als jij, net als ik, gelooft in het creëren van een positieve leeromgeving en individuele zorg, nodig ik je van harte uit om ons te komen versterken. Ontdek de kansen bij De Vier Windstreken en breng jouw passie voor onderwijs tot leven!”

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan. Lees ons privacybeleid hier.